伊莉討論區

標題: 42歲人妻蔡少芬表演「腿張開」 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-7-28 12:08 AM     標題: 42歲人妻蔡少芬表演「腿張開」

「微博常客」蔡少芬不時update佢個微博,就算喺外地開工都唔例外,今日佢上載咗啲疑似係佢開工等埋位嘅相。相中嘅蔡少芬著住婚紗,原本好地地正經咁入坐喺度十足十女神咁樣!

點知之後就越嚟越頹,仲索性拿高條裙,露出一對大媽人字拖同埋長腿出嚟,真真正正「腿張開」,放心蔡少芬真係好小心絕對冇走光,遮到實一實,話時話42歲嘅蔡少芬生咗2兩個囡囡都仲keep到咁fit,真係難得!

心得:難得蔡少芬這樣好玩,願意跟大家開玩笑!

[attach]115227311[/attach][attach]115227312[/attach][attach]115227313[/attach][attach]115227314[/attach][attach]115227315[/attach][attach]115227316[/attach][attach]115227317[/attach][attach]115227318[/attach]

作者: tenshoufly    時間: 2016-7-28 03:53 AM

老女人一個根本不想看他
作者: wange88    時間: 2016-7-28 01:27 PM

很不錯.任何角色都演的錯.加油
作者: baby3tw    時間: 2016-7-28 02:14 PM

說的好: 放心蔡少芬真係好小心絕對冇走光,遮到實一實,話時話42歲嘅蔡少芬生咗2兩個囡囡都仲keep到咁fit
作者: toko1279    時間: 2016-7-28 03:02 PM

真不知道她有哪個點可以看也
作者: zogol    時間: 2016-7-28 04:50 PM

只是搞笑,大家輕鬆一下而已。
作者: 陳奎德    時間: 2016-7-28 08:21 PM

她還真開放啊!一個女人家,腿張那麼開,像話嗎?
作者: undertakerwu    時間: 2016-7-28 10:57 PM

哈!都有一定年紀了,
就當搞笑看就好了啦!
雖然還蠻欣賞她的就是了!
作者: newheros    時間: 2016-7-28 11:48 PM

笑容不錯~可惜少了氣質~~
作者: wesleyjungle    時間: 2016-8-4 02:40 PM

穿新娘禮服又把腿開開,唉呀,開始幻想裡面有沒有穿啊
作者: cordeo    時間: 2016-8-4 03:51 PM

希望你的演藝之路順遂 加油
作者: a5720104    時間: 2016-8-7 10:19 PM

都有些年紀了還表演這個
讓自己顯得更老
她事後難道不會覺得不好意思嗎
作者: BC0951049    時間: 2016-8-8 01:51 AM

其實她真的是非常漂亮的熟女
作者: adzx520    時間: 2016-8-8 06:23 AM

我的天ㄚ42了 看起來 還是這樣的
讓人不是很舒服
也許這就是人七吧
作者: boboeaea    時間: 2016-8-8 09:59 AM

她在大陸的綜藝節目【全員加速中】第一季表現得還不錯啊~
而且她也挺漂亮的~
難得工作中表現幽默的一面也不錯啊~
加油!
作者: s198621757    時間: 2016-8-8 11:16 AM

為什麼  大家評價 都是負面居多呢

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www.web01.eyny.com/) Powered by Discuz!