伊莉討論區

標題: 《正義聯盟》《神奇女俠》預告出爐 蝙蝠俠拖馬救世界 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-7-25 12:03 AM     標題: 《正義聯盟》《神奇女俠》預告出爐 蝙蝠俠拖馬救世界

DC漫畫今年推出咗《蝙蝠俠對超人:正義曙光》(BatmanV SupermanDawn of Justice)電影,不過就負評如潮,嚟緊仲會上映《自殺特攻:超能暴隊》(Suicide Squad),不過無論《蝙蝠俠對超人》幾咁多負評都好,大家都知套戲係為咗DC嘅電影世界鋪路,好似《閃電俠》、《潛水俠》、《神奇女俠》、《正義聯盟》等等。

而喺噚日,《正義聯盟》(Justice League)同《神奇女俠》(WONDER WOMAN)嘅預告就播出咗喇。喺《蝙蝠俠對超人》收到一個神秘幻象,叫佢去搵《正義聯盟》嘅成員,《正義聯盟》嘅預告係講蝙蝠俠去搵唔同嘅成員,好似有閃電俠、鋼骨、潛水俠等等,預告中蝙蝠俠同神奇女俠已經係一伙,但就唔見超人嘅出現,成條預告中,最精彩相信都係蝙蝠俠同閃電俠嘅互動,大家去睇下就明。

《神奇女俠》嘅預告就係講神奇女俠喺佢嘅故鄉亞馬遜衝出世界嘅故事,今次除咗見到神奇女俠武器除咗有劍同盾之外,仲有佢嘅招牌武器「真言套索」,喺某啲故事中神奇女俠仲有隱形戰機,唔知今次嘅電影會唔會出現呢?不過咩都唔緊要,最緊要係Gal Gadot喺戲中都仲係好靚!

心得:超級英雄電影可以拍到何年何月?真係無人知曉了。

[attach]115188402[/attach][attach]115188403[/attach][attach]115188404[/attach][attach]115188405[/attach][attach]115188406[/attach][attach]115188407[/attach][attach]115188408[/attach][attach]115188409[/attach]

作者: tenshoufly    時間: 2016-7-25 01:35 AM

感覺沒有特別吸引人去看
作者: a5720104    時間: 2016-7-25 11:41 PM

神奇女俠感覺不怎麼吸引人
不過還是先等預告片出來再看是否好看
作者: mayxec36    時間: 2016-7-26 01:25 AM

神力女霞感覺就很正很好看欸 好騎代
作者: iisguagua    時間: 2016-7-26 04:55 PM

Gal Gadot好辣好美!  WW的電影趕快上吧!
作者: zan246    時間: 2016-7-26 09:28 PM

所以說閃電俠的演員也是Grant Gustin演嗎?
作者: LittleMay0912    時間: 2016-7-26 10:47 PM

作者: newheros    時間: 2016-7-27 12:08 AM

阿~~~我著迷了~~~好想被神力一下
作者: zogol    時間: 2016-7-27 09:50 AM

身材和外型都不錯,期待她的作品。
作者: miracle12369874    時間: 2016-7-29 09:19 AM

希望不要又是為了拍而去拍
上一部蝙蝠俠大戰超人已經有些看不下去了
很多點都說不通 希望這次這一部電影 可以比較有看頭
作者: 小醜狗    時間: 2016-7-29 10:16 AM

英雄片過多.除非很迷那個角色.不然票房因該不會太好
作者: pivot    時間: 2016-7-29 03:40 PM

什麼! 有閃電俠! 緊身衣怎麼變成盔甲裝,這樣跑得快嗎?
Gal演神力女超人真的再適合不過了,希望她可以出一系列的女超人作品。
作者: taktai    時間: 2016-7-29 05:41 PM

看女主角的 女主角太正點啦   內容不重要了
作者: JACKYCHOU2491    時間: 2016-7-30 11:51 AM

神力女超人棒棒
我的偶像
繼續加油喔
作者: zac777    時間: 2016-8-10 09:26 AM

真的超期待這部作品
希望不要像bvss一樣刪東刪西
作者: roktzzt    時間: 2016-8-27 09:58 PM

BVS SS 都讓人失望
只好再觀望了
閃電俠影集還不錯
電影造型我喜歡 有盔甲的感覺 我喜歡
作者: mayxec36    時間: 2016-8-27 10:30 PM

感覺就超級好看得欸 到時後出來一定支持
作者: wesleyjungle    時間: 2016-8-29 03:11 PM

超級英雄的電影題材是不會退色的,因為人人都希望自己就是現實世界中的超級英雄
作者: wesleyjungle    時間: 2016-8-29 04:12 PM

超級英雄的電影題材是不會退色的,因為人人都希望自己就是現實世界中的超級英雄
作者: 丫甘    時間: 2016-8-31 05:55 PM

真的不錯啊~~~我喜歡阿~~
作者: im-river    時間: 2016-8-31 11:40 PM

英雄劇場現在普遍都進入哀傷劇情,其實已經沒有過去單純科技動作爽片那樣吸引我了
作者: chen_yusheng    時間: 2016-9-5 03:49 PM

神奇女俠感覺應該又是一個身材姣好的片子了!!

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www.web01.eyny.com/) Powered by Discuz!